Goedkopekostuums.comUITSTEKENDE KLANTENSERVICE EN LAGE PRIJZEN!

Totale levertijd = Verwerkingstijd + Levertijd

Verwerkingstijd
Goedkopekostuums.com streeft ernaar alle bestellingen uiterlijk binnen 1 - 3 werkdagen(feestdagen niet meegerekend) na ontvangst van de betaling te verzenden.

Levertijd
wij streven er naar je bestelling binnen 6 - 28 werkdagen(feestdagen niet meegerekend) af te leveren op het door jou opgegeven afleveradres, De exacte levertijd is gebaseerd op de standaard rederij(FedEX / DHL).

Indien je order uit meerdere artikelen bestaat, kan het voorkomen dat je bestelling uit meerdere pakketten bestaat. Mogelijk worden deze pakketten op verschillende tijdstippen geleverd. Wacht je al langer dan 7 werkdagen? En je hebt nog niks gehoord van ons. Neem dan contact op met onze klantenservice.

Niet thuis?
Bent u niet thuis als FedEx / DHL bij u aanklopt? Geen probleem, FedEx / DHL biedt het pakket de drie opvolgende werkdagen nogmaals bij u aan. U krijgt na elke poging tot leveren van FedEx / DHL een zogenoemde info notus dat zij bij u langs zijn geweest. Na drie afleverpogingen zonder succes wordt er van u verwacht dat u zelf contact opneemt met FedEx / DHL. U kunt er dan voor kiezen om het pakket op een door u gewenste datum af te laten leveren of om het pakket op een ander adres te laten bezorgen. Dit adres moet dan wel in hetzelfde land zijn als waar het pakket oorspronkelijk naar toe verzonden is. U kunt natuurlijk ook al na de eerste poging aangeven dat u het pakket op een bepaalde datum of een ander adres afgeleverd wilt hebben. U kunt het pakket ook zelf ophalen bij een van de FedEx pakket centra.

Een bestelling is (gedeeltelijk) geannuleerd
Een artikel of bestelling kan om diverse redenen worden geannuleerd. Uiteraard hoef je voor een geannuleerd artikel niet te betalen. Wanneer je vooruit hebt betaald storten wij het bedrag zo snel mogelijk terug op je Paypal rekening. Hierover wordt je altijd per e-mail over op de hoogte gesteld.

Track en trace
Indien uw bestelling als pakket is verzonden, ontvangt u een e-mail van PayPal met onder meer een Track & Trace nummer. Klik op desbetreffende link om de zending online te volgen.

 

Dekking tegen invoerrechten & belasting

Het pakket verzonden uit China, We schrijven de aangegeven waarde is meestal 28-30 $, Geschreven de aangegeven waarde lager dan de werkelijke waarde is om de belastingen of douanekosten te vermijden. In sommige individuele gevallen moeten kopers misschien wat invoerrechten of douanekosten betalen, zelfs als hun aankoop klein is. Elk land heeft verschillende regelgeving op het gebied van invoerrechten en belastingen. Vaak is er geen sprake van bijkomende kosten, maar er is ook een kans dat de klant bij aankomst van de zending belasting/invoerrechten moet betalen; in dat geval is de klant verantwoordelijk voor de extra kosten. Als u kiest voor onze Wereldwijde Postverzending, Het er geen sprake van bijkomende kosten, Omdat we al vooruitbetaling invoerrechten.


Als u nog vragen hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.
[profiler]
Memory usage: real: 16515072, emalloc: 15931008
Code ProfilerTimeCntEmallocRealMem