Goedkopekostuums.comUITSTEKENDE KLANTENSERVICE EN LAGE PRIJZEN!

Is het kostuum te groot / klein of ben je er niet tevreden over?

Dan kunt u dit aan ons retoursturen. Wel onder de volgende voorwaarden:
· Binnen 14 dagen na datum van ontvangst;
· Retourpakket dient voldoende gefrankeerd te zijn. Retourkosten zijn, zoals bij wet bepaald, voor uw rekening;
· Retour gestuurde producten dienen ongedragen, in originele verpakking en in goede staat te zijn.

Als je het artikel wilt ruilen voor een andere maat of product, bestel deze dan simpelweg opnieuw op http://www.goedkopekostuums.com/. Je hebt de juiste maat dan het snelst in huis.

Het artikel dat je wilt terugsturen dient indien redelijkerwijs mogelijk compleet en netjes in onbeschadigde verpakking te zitten inclusief informatiekaart (de kartonnen kaart met productinformatie en foto). Deze informatiekaart zit los in de verpakking, dus passen is geen probleem. Je kunt voor het retourneren gewoon de doos gebruiken die je van ons hebt ontvangen, In het pakket vind je een retoursticker, deze kan je op het pakket plakken, Anders kunnen we de afzender niet achterhalen! We verzoeken je vrijblijvend om op de factuur de reden voor het retourneren te vermelden (niet verplicht). Dit pakket kan je afgeven bij een PostNL.

Zodra we de producten in goede orde hebben ontvangen, storten we het volledige aankoopbedrag terug (Maar exclusief verzendkosten!). Je ontvangt hiervan bevestiging per e-mail. Het bedrag wordt binnen 15 werkdagen op je rekening bijgeschreven. De kosten voor het retourzenden worden niet vergoed, zo houden wij de verzendkosten betaalbaar.

Product(en) defect, incompleet of verkeerd geleverd?
Onze excuses dat dit door onze kwaliteitscontrole is geglipt! Om jou zo goed mogelijk te helpen is het van belang dat je binnen 1 maanden een e-mail stuurt naar tcostumes@hotmail.com. Vermeld hierin het bestelnummer en de beschrijving van het probleem (bij defecten graag met een duidelijke foto).

Producten te laat aangekomen?
Mocht jouw bestelling onverhoopt te laat aankomen voor jouw feest, dan kun je het pakket het beste ongeopend terugsturen. We hoeven dan namelijk geen kwaliteitscontrole te doen, waardoor je het aankoopbedrag sneller terug ontvangt. Uiteraard storten we het volledige aankoopbedrag terug. Je bent zelf echter verantwoordelijk voor de kosten van het retourneren.

Artikelen kan je ruilen voor een andere kleur of maat. Geef aan op het retourformulier dat je het artikel graag wilt ruilen en verstuur het pakket op dezelfde wijze als een retourzending.

 

Retouradres:

Mr. TANG
ZHI XIN BEI JIE NO.1, WU HOU QU
SHUANG NAN YI YUAN . 1
CHENGDU, SICHUAN, 610047
CHINA
TEL: 17323121860

 

Let op: pruiken, sokken en gepersonaliseerde producten beharing die uit de verpakking zijn gehaald mogen vanwege hygienische redenen niet worden geruild of geretourneerd. Als niemand om het pakket te ontvangen, U wordt in rekening gebracht een 20EUR voor verzendkosten en sommige verwerkingskosten.