Goedkopekostuums.comUITSTEKENDE KLANTENSERVICE EN LAGE PRIJZEN!

Bij Goedkopekostuums.com kunt u uw bestelling betalen met de volgende betaalmethoden:

 

Betalen met Paypal 

PayPal is een wereldwijd onlinebetaalsysteem dat vooral wordt gebruikt door particulieren en kleinere webwinkels en veilingsites als eBay en Marktplaats. Je kunt je aanmelden met een e-mailadres. Betalingen kun je met je bankrekening, creditcard of een PayPal-rekening (waar je een tegoed op plaatst) doen. PayPal heeft ook een Mobiele app om mobiel te betalen via je Smartphone, iPhone of Blackberry.

Met PayPal kunt u veilig en snel online betalen of betalingen ontvangen via uw eigen bankrekening of creditcard. Bij een betaling via PayPal komen verzendbare producten in aanmerking voor PayPal-Kopersbescherming en is de koper beschermd wanneer bijvoorbeeld het product niet wordt ontvangen.

Klik hier voor meer informatie: https://www.paypal.com/nl

 

Betalen met Visacard 
U betaalt het totaalbedrag met uw Visacard via een beveiligde verbinding (SSL).

Betalen met Mastercard 
U betaalt het totaalbedrag met uw Mastercard via een beveiligde verbinding (SSL).


Betalen met SOFORT Banking

 

SOFORT Banking is een betaalmethode die beschikbaar is in 8 Europese landen en is zeer populair in Duitsland. SOFORT is gebaseerd op het principe van een overboeking. In tegenstelling tot een normale overboeking hoeft de klant de betaling alleen te verifiëren, net als bij iDEAL bijvoorbeeld. Gegevens als het bedrag, de omschrijving en de begunstigde staan al ingevuld. Voordeel hiervan is dat hier dus geen menselijke fout gemaakt kan worden. SOFORT voert de betaling vervolgens uit. De betaalmethode is eenvoudig en snel.

 

Hoe werkt het?
Een SOFORT betaling bestaat voor een klant uit 4 stappen:

 

1. De klant selecteert zijn land en de bank waarmee hij de betaling wil verrichten.
2. Klant bevindt zich op het login-gedeelte van het beveiligde betalingsformulier. Hij meldt zich aan met zijn gegevens voor internetbankieren.
3. Klant bevestigt de overschrijving met pincode of kaartlezer.
4. Klant ontvangt een bevestiging van de overschrijving en/of bevestiging van de bestelling van je webshop.

 

Ontvangt het geld ongeveer 1-2 werkdagen nadat de SOFORT-transactie is gedaan. We betalen uit op de werkdag nadat we het geld hebben ontvangen. Als je kiest voor dagelijks uitbetalen, wordt een transactie van maandag bijvoorbeeld op donderdag uitbetaald.

 [profiler]
Memory usage: real: 16515072, emalloc: 15955264
Code ProfilerTimeCntEmallocRealMem