Goedkopekostuums.comUITSTEKENDE KLANTENSERVICE EN LAGE PRIJZEN!


Snel een antwoord vinden op uw vraag? Hier vindt u een selectie van veelgestelde vragen over onze website, artikelen, betalingen en bezorging.

Kies de beste browser voor je computer

In dit gedeelte vind je tips die je helpen om je browser te optimaliseren en op die manier het online shoppen zo prettig mogelijk te maken.De site is ontworpen voor Chrome, Internet Explorer, Safari of Firefox. We kunnen daarom niet garanderen dat Goedkopekostuums.com optimaal functioneert met andere browsers. Wanneer je onze website bezoekt, is het van belang dat je persoonlijke gegevens zo goed mogelijk worden beschermd. Daarom is het noodzakelijk dat je browser 128-bit SSL-encryptie ondersteunt.

Problemen met sommige functies op de site?

We zijn voortdurend bezig met onderhoud en het bijwerken van de voorraad om ervoor te zorgen dat jij probleemloos kunt shoppen. Het kan voorkomen dat sommige functies niet beschikbaar zijn terwijl we deze werkzaamheden uitvoeren. Als dit het geval is, probeer het dan later nog eens. We plannen onze onderhoudswerkzaamheden altijd heel zorgvuldig, zodat jij er tijdens het shoppen zo min mogelijk last van hebt.


Hoe zoek ik snel een artikel op?

Bovenaan elke pagina vindt u een zoekbalk waarmee u aan de hand van een in te vullen term of artikelnaam in ons assortiment kunt zoeken,
Een andere manier om te zoeken op de site is door de verschillende categorieën te bekijken. Klik hiervoor op de verschillende categorieën in het menu aan de linkerkant.

Hoe plaats ik een bestelling?

Om een bestelling te plaatsen heeft u een account nodig. U kunt ervoor kiezen om direct te bestellen en tijdens het bestelproces een account aan te maken. Volgt u dan de stappen zoals aangegeven op uw scherm. Ook voor volgende bestellingen kunt u dit account gebruiken.

Hoe wordt mijn bestelling bezorgd?

Alle bestellingen worden verzonden met FedEx en krijgen een track en trace code mee, waarmee u uw pakketje kunt traceren.
Om met track en trace te kunnen verzenden, dienen alle zendingen per pakketpost verzonden te worden.

Kan ik mijn bestelling op een ander adres laten bezorgen?

U bepaalt waar uw bestelling door FedEx wordt bezorgd. Bij het afronden van uw online bestelling wordt u gevraagd om aan te geven welk bezorgadres gehanteerd dient te worden.

Wanneer ontvang ik mijn bestelling?

Als u bij ons besteld, heeft u over het algemeen uw bestelling binnen 4-7 werkdagen in huis, afhankelijk van de besteltijd. In het weekend of op feestdagen besteld betekend dat uw bestelling de eerst volgende werkdag in behandeling wordt genomen.
U wordt per e-mail op de hoogte gebracht van de huidige status van uw bestelling.

Wat gebeurt er als ik niet thuis ben bij het afleveren van mijn bestelling?

FedEx zal de door u bestelde goederen tenminste 2 maal aanbieden op het door u aangegeven bezorgadres. Mocht FedEx u beide keren niet thuis aantreffen, dan kunt u de bestelling ophalen bij een FedEx bij u in de buurt dat aangegeven staat op het bericht van de bezorger in uw brievenbus.


Hoe wijzig ik mijn gegevens?

U kunt zelf in uw account altijd uw gegevens wijzigen. Dit zijn gegevens zoals uw naam, e-mailadres, bezorg- en factuuradres.

Kan ik ervan uitgaan dat Goedkopekostuums.com mijn gegevens vertrouwelijk behandeld?

Uw privacy vinden wij uiteraard zeer belangrijk. U leest in onze Privacy Statement hoe wij hiermee omgaan.
[profiler]
Memory usage: real: 16515072, emalloc: 15966488
Code ProfilerTimeCntEmallocRealMem